Vučić čestitao Božić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić srpskom patrijarhu Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i vernicima.

"Vaša Svetosti, Neka ovaj Božić donese Vama lično, monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve svako dobro i blagoslov. Neka nam ovaj sveti praznik donese mudrost i istrajnost kako bismo učvrstili neprolazne moralne i duhovne vrednosti koje ujedinjuju ljude i koje otvaraju naša srca za svako dobro delo", napisao je Vučić na Instagramu  "budućnostsrbijeav".

Poželeo je da nam radosni praznik rođenja Bogomladenca da snagu da pobedimo sva iskušenja u miru i dostojanstvu.

Posebno ove godine, naveo je Vučić, želim da čestitam Badnji dan i nastupajući Božić episkopima srpske crkve u Crnoj Gori i verujućem srpskom narodu u Crnoj Gori, koji najradosnije praznike dočekuje sa strepnjom i zabrinutošću zbog teških prilika u kojima se nalazi.

"Molimo se Gospodu da nam podari veru da zajednički možemo da stvorimo bolji i srećniji život za sve nas i našu decu, da nam daruje bratske ljubavi kako bismo što više učvrstili temelje naše države u kojoj će svi ljudi dobre volje moći da žive u miru i blagostanju i da nam ojača nadu da ćemo svaki Božić sve radosnije dočekivati, uz svevremeni pozdrav - Mir Božiji, Hristos se rodi! Vaistinu se rodi", naveo je predsednik.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 07. jan 2020, 11:17) - anonymous [neregistrovani]

Bozic je

Hvala vam dragi predsednice na lepim zeljama jos samo da se ostvare.