РТС 1: Програмска шема - субота, 14. апр 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
11:00
С Тамаром у акцији
12:00
Вести
13:00
Дневник
13:15
Спортски дневник
14:10
Вести
14:20
Равна Гора, ТВ серија
12
15:19
Монтевидео, видимо се, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
23:56
Вести
02:00
Вести (03.00 04.00, 05.00)
02:08
Влажност, филм
16
03:56
Равна Гора, ТВ серија
12
04:55
Војна академија, ТВ серија
12
05:48
Верски календар