РТС 1: Програмска шема - уторак, 24. апр 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Бољи живот, ТВ серија
12
09:50
Датум
12:00
Дневник
12:15
Културни дневник
12:33
Од залта јабука
13:06
Игмански марш, филм
12
14:45
Комшије, ТВ серија
12
16:05
Војна академија, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
22:35
Дневник
23:15
Спортски дневник
23:25
Морнарички истражитељи: Лос Анђелес, америчка серија
12
00:11
Вести
00:15
Кина, кинески документарни филм
01:05
Од залта јабука
01:38
Око магазин
02:08
Игмански марш, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:44
Комшије, ТВ серија
12
04:14
Бољи живот, ТВ серија
12
04:54
Војна академија, ТВ серија
12
05:48
Верски календар