Јутарњи програм

Прво СОС Дечије село основано је 1949. у Аустрији, а данас ова међународна организација помаже људе у више од 135 земаља. У Србији, СОС Дечија села већ 14 година раде на унапређењу квалитета живота деце и младих без родитељског старања и младих из рањивих група. Али, и не само то. Шта још и на који начин, рећи ће нам Никола Танасковић, национални директор за развој програма у организацији СОС Дечија села Србија.

Туристичка организација Србије, Туристичка организација Београда и још 30-ак туристичких дестинација, представиће данас у Београду своју богату понуду, намењену домаћим, али и иностраним туристима. Шта нас очекује данас на Тргу Републике, а шта очекује госте Београда током лета, рећи ће нам Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.

Музичку позивницу гостима Београда, упутиће Немања Станојковић и Марко Јовичић, Никола Милић и њихов Миксер бенд. Они су јавности већ познати по бројним хуманитарним акцијама о којима смо извештавали и у Јутарње програму.

Песма "Лето тебе дозива" је одабрана да буде носилац кампање "Лето у Београду" коју подржава Туристичка организација Београда. Песму изводи Миксер бенд, а познат по својим бројним хуманитарним акцијама, о којима смо извештавали у Јутарњем програму. Подсетићемо се којих, а чућемо и видети спот. Гости су Немања Станојковић, Никола Милић и Марко Јовичић.

Представа "Врапчић - прича о животу Едит Пјаф" у копродукцији Пулс театра из Лазаревца и Књажевско-српског театра из Крагујевца, биће изведена сутра на сцени "Раша Плаовић" Народног позоришта. Неке од њених највећих хитова публика ће чути по први пут. Нешто из представе чућемо и на самом крају Јутарњег програма. Наше гошће су Јасмина Димитријевић, главна глумица и Катарина Карић, корепетитор и пијаниста у представи.

уредник емисије: Душко Николић
водитељ: Драгана Косјерина

број коментара 0 Пошаљи коментар