Плава птица

Почиње нова сезона емисије за децу "Плава птица"! Улазимо у осму годину постојања, премашујемо цифру од две стотине премијерних емисија! Летите са нама у суботу 20. Октобра у 12.05 на Првом програму Телевизије Србије!

Шта је добро, не мења се! Зато су и даље наши домаћини Осман и Борка, који ће нас водити кроз свет забаве и знања. Наше драге и ништа мање досадне комшије остају са нама. Међутим, на општо изненађење, осим својих устаљених упадица, они ће у новој сезони узети још мало времена за себе, покушавајући да питалицама размрдају мождане вијуге не само Османа и Борке, већ и другарића који нас гледају. Можете да погодите како ће реаговати Осман и Борка? Хм, можда и не... Осман ће негодовати, а Борка ће једва чекати да погађа. И негодоваће кад не успе да реши питалицу.

Наша гусарска посада и даље плови и знање лови! Овог пута добри ветрови нанеће их до далеке историје и чудесног племена Инка, о коме ћемо сазнати занимљиве ствари.

Кад смо већ код путовања, Осман и Борка путоваће до сусдне нам државе Бугарске, постојбине јогурта! Гвозден и даље наставља да нас учи како да нам тело буде здраво и јако... Не преостаје вам ништа друго него да му се у вежбању придружимо.

Угостићемо и наше драге гошће из плесног студија "Денс фектори", које ће, као и увек бити очаравајуће.

Да ли ће у емисији остати експеримент? Ко и зашто пресипа из шупљег у празно? Е, да бисте то сазнали, мораћете да будете са нама у суботу 20.10.2018.године у 12.05 на Првом програму Телевизије Србије.

Уреднице и сценаристкиње су Јелена Попадић Сумић и Дуња Петровић, редитељ Иван Милановић, сценографкиња Снежана Поповић, костимографкиња Ирина Митриновић, композитор сонгова Драгољуб Илић, аниматор сонгова Милош Гојковић, а глумци Осман Ахмед, Борка Томовић, Борис Миливојевић, Андријана Оливерић и наш почасни гост - Дубравко Јовановић.

Наш мејл је plava.ptica@rts.rs, а адреса је Таковска 10, 11 000 Београд, за емисију "Плава птица".

Лет лет до следеће суботе у 12 и 5!

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 09. авг 2019, 17:43) - Nemanja [нерегистровани]

Plava ptica

draga plava ptico ja sam nemanja iz beograda volim vasu emisiju jer je poucna ja volim da igram u fudbal i navijam za partizan

Плава птица Плава птица

Аутор:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]