Ово је Србија

У Нишу ће бити уручени уговори корисницима полазницима програма aктивне политике запошљавања Града Ниша за 2018. годину. Какви су ефекти програма и колико људи је добило посао, проверава Лидија Георгијев.

Цена гаса у Вршцу ове зиме биће иста као и прошле. Радијатори су последњих дана топли, упркос томе што Вршчани имају велике дугове за гас. Како решити проблем, у извештају Маше Ивков.

У пожару који је пре неколико месеци избио у домаћинству породице Радовић, изгорело је све што су деценијама стицали. Иако је било најављено да ће обнова куће бити завршена до почетка зиме, то се није догодило. Због чега - у причи Предрага Стојковића из Пожеге.

Крагујевачки Завод за заштиту споменика културе, у едицији "Наслеђе" објавио је брошуру о црквама брвнарама. Доступна је на фото-изложби у кући проте Милоја Барјактарјевића у Крагујевцу. Извештава Зорица Ковачевић.

Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку

Уредници емисије: Драгана Живојновић и Гордана Петровић 

Водитељка: Драгана Анастасијевић

Одговорна уредница Редакције Дописништва: Гордана Јаковљевић

ovo_je_srbija

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ово је Србија Ово је Србија

Аутор:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]