Јутарњи програм

Половина је јануара, углавном смо завршили са слављима и прославама. Дочекали смо и такозвану Православну Нову годину, односно Нову годину за све оне који поштују Јулијански календар. Проверавамо које су жеље, какви су обичаји и шта је још важно за 14. јануар.

Кажу да ће ове године, први пут, у свету бити више "миленијалаца" него припадника "беби бум генерације". Колико се генерације препознају и разумеју међусобно? Питали смо мајку и ћерку, познате глумице Весну Чипчић и Ању Алач.

Када снег завеје планинско село, како горштаци возе сено на санкама? О томе нам говоре наши стални сарадници аматери Добрила и Добривоје Пантелић.

Иако јануар има 31 дан, кад прођу празници и сведу се рачуни, многима изгледа да је најдужи месец у години. Шта ми можемо да урадимо да нам не изгледа као месец без краја?

Да ли грип господари Србијом? О превентиви и најбољим начинима лечења биће речи после пола 8.

Почело је и Отворено првенство Аустралије у тенису. Током јутра пратимо резултате наших представника, а после пола 10 питамо - да ли се мења тениска мапа света, шта значи најава повлачења Мареја?

Наш гост биће Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада. Говорићемо о значају потписивања уговора Универзитета у Новом Саду са московским Универзитетом

О рукомету и квизовима разговарамо са Ненадом Пуљезевићем, некадашњим голманом репрезентације и учесником квизова Потера и Слагалица.

Уредници емисије: Душица Тасић и Александар Туцаковић

Водитељи: Сања Драгићевић Бабић и Миша Стојиљковић

број коментара 0 Пошаљи коментар