Знање имање

Са плантаже на сталаже, па у тањир - пут је хране ка профиту.

Салаши, као модел одрживе пољопривреде са димензијом туризма, традицијом нас воде у будућност. У овом издању емисије Знања имања говоре:

Радивоје Ничин, са Кариног салаша - Како европски новац уложити у високи туризам на селу. 
Александар Самарџија Сплића - Зашто познати људи из света воле да се госте на Салашу 137 из шерпе на туфне. 
Сандра и Павле Татић - О могућностима развоја породице и посла, у ланцу од њиве до трпезе. 
Вања и Бранислав Секулић - О хармонији укуса која спакована у теглице осваја планету.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]