Знање имање

Зима је време да се уз трпезу и плодове нашег рада, преиспитамо где смо успешни, а где грешимо? Да направимо планове за следећи циклус и нешто научимо.

Екипа Знања имања обишла је домаћине, предавања о поврћу и органској производњи и питали смо:

- Зорана Петрова из Вршца - Зашто је важно да поштујемо законе природе?
- Африма Асанија - Шта је кувао за Новака Ђоковића?
- Биљану Пауновић - Колики је пут до заштите географског порекла?
- Браћу Стојшић - Да ли је породични подрум у Гудурици изазов за њихову будућност?

Уредник: Јасмина Никитовић Стојишић

број коментара 0 пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]