Јутарњи програм

Пре свечаног отварања и пре првих путника, овога јутра пролазимо новом деоницом ауто-пута кроз Грделичку клисуру. О томе колико је изазова остало иза путара, и колико су километри од данас краћи, разговарамо током Јутарњег програма.

Ко је од нас довољно млад за нови, повољни кредит за  пољопривреднике? Које још услове треба да испунимо, питамо министра  Бранислава Недимовића.

Имамо предлог и за оне који би у музеј. Од далеке прошлости до, само  наслућене будућности, од доживљеног до измаштаног, од религије до  науке... Изаберите свој пут кроз Ноћ музеја.

Током претходних недеља упознали смо "Генерацију З". Сада ћемо видети  како репују. Долази нам и о својим утисцима из серије говори  млади  глумац Ненад Петровић.

На возове и пруге се жалимо често, али право на одштету нема много нас.  Јесмо ли према Железници строжи него што заслужује?

 У каквој су вези бебе и празници, то проверавамо у Предрасуђивању.

Били смо на ватрогасној обуци за конобаре, а чућемо и како звучи музика  из "Лифта".

За навијање и гласање припремамо се до 21 сат. Тада бодримо Невену на  Евросонгу. Овог јутра проверавамо да ли је она спремна за финале и на  какву подршку у Тел Авиву може да рачуна.

Водитељ Нада Гогић,  уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар