Јутарњи програм

Чак и ако вам овај дан ни по чему није био посебан, много је  разлога да то данас постане. Од раног јутра пратимо шта је ново, важно,  занимљиво.

Са ким се Метју Палмер састао, шта је рекао у Приштини, а шта је оставио за сусрет с председником Вучићем у Београду? Потпредседник Српске листе Игор Симић говори за Јутарњи програм.

Фирме упозоравају раднике, инспектори власнике, омбудсман инспекторе... Сви говоре о безбедности на раду, а број несрећа и страдалих у њима се не смањује. Шта може да поправи најављена измена закона, питање је за Марину Фуртулу, директорку Управе за безбедност на раду.

Како нам се нова цена струје уклапа у грејну рачуницу, тема је у Прегледу штампе.

Погледајте и где ћете од понедељка у потрагу за правдом. Како изгледа реновирана палата, у каквим ће условима боравити судије, а у каквим притвореници?

Пре девет година, баш на данашњи дан, најпре Краљевчане, а онда и све остале, пробудили су  земљотрес и вести о последицама потреса. Да ли  су последице и данас видљиве, проверава  наш репортер у том граду.

Моторима је време за зимски сан. Како се успављују двоточкаши? 

Љубитељи путовања, међутим, никад не мирују. Тако су и наши јутрошњи гости или на путу, или у потрази за новом дестинацијом. Јутрос нас саветују како да на путу потрошимо што  мање новца.

Не мирује ни глумац Петар Стругар. Јутрос вежба "без изговора Србија и Београд високо су пласирани на ранг листи филмских дестинација. Какве некретнине траже филмаџије и колико су спремни да плате за "кућу као на филму", једна је од наших тема.

Упознајемо и "Супермена из Ужица" и подсећамо се шта је све стало у тридесет година каријере "Гаравог сокака".

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар