Знање имање

Завршава се година. Броје се резултати и грешке. Планира будућност. Како да расподелимо кућни буџет локалне заједнице и државе.

Упорно сунце обасјава богате пашњаке и оранице, шуме и лепоте природе. Магла сакрива пропусте и опомиње да морамо да будемо одговорни према људима који чувају наша села и производе храну.

У овом издању Знања Имања говоре: Светлана Лојанчић из Акмачића о квалитету златарског сира и шта још воле гости који долазе код рођака Небојше у етно-село "Миликина раван".

Агроном Вјекослав Ђурић шта садрже спелта и хељда и како се спава на јастуку од љуспица.

Електроинжењер Владан Дивљак какве су користи пословања на темељима енергетске ефикасности.

Нада Летић из Ченеја да школе и вртићи уче децу да једу биолошки вредну храну.

Александар Ђурић о могућностима органске производње и шта крију падине Рудника.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]