САТ: Које су најгоре сијалице за фарове?

У овој епизоди емисија САТ у специјалној лабораторији Центра за моторна возила АМСС тестира аутомобилске сијалице за стандардне фарове.

Будући да су европски стандарди за сијалице толико широки да ретко која не испуњава прописе, уместо одговора на питање које су најбоље, емисија САТ открива сасвим супротно - које су најгоре.

У исто време проверили су и шта се дешава када у обичан фар накнадно уградите ЛЕД или ксенонске сијалице. Резултати које су добили веома су занимљиви и неочекивани.

Припремили су и корисне савете о зимским пнеуматицима, припреми аутомобила за зиму, возили су нову шкоду "камик", а у рубрици Представљамо тесирали су нову Опелову "корсу".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 08. дец 2019, 13:29) - Zlatko Novi Sad [нерегистровани]

Apel na vozače

Molim autore emisije da apeluju u emisiji na vozače, da se tokom.vožnje po magli ne koriste dnevna svetla, jer mnogi od njih nisu obeleženi svetlosnom signalizacijom pozadi. Upravo sam sa auto puta i verujte da sam video bar njih 10-ak koji su nazad potpuno bez svetlosne signalizacije a o svetlima za maglu i da ne govorim. Apelujte na vozače molim Vas. Srdačan pozdrav, Zlatko.

(уторак, 03. дец 2019, 08:41) - anonymous [нерегистровани]

guma

Treba čoveku reći da pod hitno zameni te trule gume,veći su problem od silen blokova.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]