Плава птица

Где живе летеће жабе? Ко је био Ерне Рубик? Какве везе имају наше сандуче и путовање кроз време? Одговоре на ова и још многа питања, откријте у новој епизоди 15. сезоне "Плаве птице" у суботу, 14. децембра, у 12.:05, на Првом програму РТС-а!

Пошто се наше сандуче покварило, Осман ће, наравно, покушати да га поправи. Али како он не зна готово ништа о томе, само ће ситуацију учинити гором, а из нашег сандучета почеће да излећу разне чудне ствари из прошлости и будућности.

Госпођа Ж можда не зна много о путовању кроз време, али дефинитивно зна како да за најкраће време упамтите колико који месец има дана. А како да упамтите реч Мадагаскар и да је више никад не заборавите, за то ће бити задужен Осман. Али тек након што се вратимо са овог чудесног острва где расте баобаб и живе лемури.

Док куварица у својој магичној кухињи буде припремала неки нови оброк, господин Џ ће припремити нову питалицу. Читаћемо и нова писма, Осман ће извести нови трик, а наша гусарска посада откриће нам штошта о Рубиковој коцки.

Сам крај наше емисије улепшаће Плесни клуб "Денс Фектори" и зато нас гледајте у суботу 14. децембра, у 12.05. на Првом програму Tелевизије Србије!

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић.

Лет, лет!

број коментара 0 Пошаљи коментар