ТВ лица: Анита Манчић

Дан са Анитом Манчић почео је у "Радионици интеграција" позоришту у коме ужива да ради као глумица, али се бави и организацијом, продајом представа, рачунима а понекад и послом сценског радника.

Анита са великим узбуђењем говори о настајању једног позоришта, о својој улози у томе, о радионицама које је радила са децом са Дауновим синдромом, о новчаном делу награда које добија и увек донира у хуманитарне сврхе, о емпатији као о доминантном осећању.

На Вождовцу је екипу емисије "ТВ лица" дочекала симпатична породица са којом је Анита Манчић постала пријатељ захваљујући једном псу кога је удомљавала преко ТВ емисије и о коме и данас води рачуна обилазећи га редовно, а нови власници кућног љубимца су њени гости на позоришним представама.

Уз разговор о каријери коју је почела у Француској, о несрећним деведесетим када није било шансе да главне улоге добија Српкиња у Паризу, о вечери са Маргарет Дира и приватним пројекцијама филма, о томе како никада није зажалила за тим гламурозним светом, говорила је уочи представе "Тартиф" у Југословенском драмском позоришту, где је публика као и увек поздравила громогласним аплаузом.

Аутор Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]