На крилима "Плаве птице"

И овога пута, обилазићемо земаљску куглу. Летећемо кроз скоро све континенте и откривати многа занимљива места и обичаје. Зато нас гледајте у суботу, 8. фебруара, у 12:10, на Првом програму РТС-а.

У којој се држави једе чапати, а у којој чудно воће еки? Где су измишљени вајбер и чери парадајз? Чији је мото хакуна матата? Одакле је Марија Кири, а одакле Пабло Неруда и која је држава посебно позната по парфему од руже?

Путујте са нама од Бугарске, Пољске и Украјине, преко Грузије, Израела и Чилеа, све до Венецуеле, Јамајке, Танзаније и далеке Аустралије. Наше путовање почиње у суботу, 8. фебруара, у 12:10, на Првом програму Телевизије Србије. И не заборавите да следеће суботе почиње наша нова, шеснаеста сезоне, у којој вас очекују нове епизоде!

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић Илке, аниматор Милош Гојковић, а глумци Борка Томовић и Осман Ахмед.

Лет, лет!

број коментара 0 Пошаљи коментар
Плава птица Плава птица

Аутор:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]