Бунт Рок - финале

Након осам квалификационих емисија четвртог Бунт Рок Фестивала, у којима су се представила двадесет и четири нова бенда, ове недеље се у финалу за вредне награде бори десет финалиста.

Осам бендова је прошло у даље такмичење захваљујући одлуци сртучног жирија и то су: The End is near, Sitzpinker, Lion Haze и Саборци, Gante the goblin, Сања Тишма и маса, Sergio Lounge, Nemesis и Door Window Nine. Два бенда су ушли у финале захваљујући гласовима публике и они су Алеја Великана и Кени није мртав.

Жири су ове године чинила два стална члана Маја Цветковић (E-play) и Вукашин Марковић (Irie FM). Поред њих у финалној емисији чланови жирија су и Жика Јелић (YU grupa), који је уједно и председник жирија, Никола Јарневић - Еуфрат (Прти Бее Гее) и испред РТС-а, Ненад Кузмић - музички уредник Радио Београд 202.

У ревијалном делу програма наступиће бендови Ничим изазван, При Бее Гее и E-play.

Бунт Рок Фестивал је једино телевизијско такмичење нових и неафирмисаних рок бендова и аутора, који поред изузетно драгоцене и данас ретке медијске подршке, својим учесницима обезбеђује и многе друге вредне награде. Важност мисије Бунт Рок Фестивала у виду подршке и подстицања нове сцене, препознали су многобројни партнери, које вам такође представљамо у финалној емисији.

Сазнајте који ће то бендови освојити трофеје и титуле најбољих на овогодишњем Бунт Рок Фестивалу, и тиме обезбедити учешће на десет најзначајнијих домаћих и регионалних фестивала, као и многе друге вредне награде.
Подржимo ауторство нових генерација!

Водитељи су Бранка Главоњић и Борис Бакалов из бенда Ничим изазван.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Игор Гимбош, Милица Марковић, Катарина Вујовић

Редитељ: Миодраг Коларић

број коментара 0 Пошаљи коментар