Проветравање

Екипа серије Проветравања поново је са вама! У наредних десет емисија представиће се млади уметници, музичари, научници, спортисти...

У магазинској, краткоминутној форми, они ће говорити о себи и занимљивим активностима којима се баве. О томе где проналазе инспирацију, о мотивима да савладају неке вештине, о покретању манифестација о младима и за младе, о љубави као главном покретачу и разлогу због којег се заборављају све тешкоће.

Као и у претходним циклусима, кроз Проветравање вас воде и забављају Кристина, Ања, Сара, Ана, Јана, Лидија, Матеја, Богдан, Стефан, Лука, Филип, Алекса.

У првој емисији, говориће се о паркуру - методу тренинга који има све више младих присталица и за који се везују бројне предрасуде. Да ли је паркур спорт, колико има сличности са гимнастиком, о томе како се кроз ову активност развија љубав према природи и свест о очувању околине - говориће млади тренери Александра Домановић и Александар Прљак.

Ања, Ана и Филип воде вас у Музеј науке и технике у Београду. Они ће испричати причу о томе како техника коју данас свакодневно користимо и без које не можемо, свој настанак дугује проналасцима из давне прошлости. А на који начин савремена техника и друштвене мреже могу да допринесу томе да један музички бенд постоји ван реалне сцене, како функционише "Уради сам" продукција и како изгледа креаативна авантура бенда Таш поп сафари - говориће један од чланова овог бенда, Игор Петровић.

Сарадници: Кристина Филиповић, Ања Цонев, Сара Станић, Ана Јовичић, Јана Петровић, Лидија Симић, Тамара Кедић, Матеја Максимовић, Богдан Цар, Стефан Јовчић, Лука Вукшић, Филип Радојевић, Алекса Петровић.

Уредник: Блаженка Бијелић
Новинар сарадник: Вишња Печенчић
Монтажер: Зорица Благојев
Редитељ: Милица Солдатовић Микић

број коментара 0 Пошаљи коментар