Тркач

У 2017. години, након економског колапса у свету, САД постаје тоталитарна полицијска држава у којој су ограничена људска права. Две године касније, 2019. године, амерички полицајац Бен Ричардс је одбио да пуца на становништво које се побунило због глади. (The Running Man, 1987)

Пошто је сво то становништво побијено, масакр подмећу Ричардсу и хапсе га. Ричардс успева да побегне из затвора и одлази у кућу његовог брата. Тамо упознаје жену по имену Амбер Мендез. Са њом покушава да побегне, али га она издаје и Ричардс је поново ухапшен.

Тамо је приморан да учествује у емисији под називом "Тркач" коју води немилосрдни Дејмон Килијан. У тој емисији је приказан намештен снимак о томе како је Ричардс убијао становништво, али он је заправо невин. Ловци који су га ловили су надмудрени и побијени . Након што их је све победио сви су почели на њега да се кладе, све док Килијанови људи поново не подесе лажан снимак борбе где Капетан Слобода убија Ричардса и сви су видели да је Ричардс мртав, али није.

Ричардса и Амбер (која је такође учествовала у Тркачу) заробљавају побуњеници на челу са Миком. Ричардс са побуњеницима заробљава Килијана и на крају га Ричардс убије.

Улоге: Арнолд Шварценегер, Марија Кончита Алонсо, Ричард Досон, Џеси Вентура...
Режија: Пол Мајкл Глејзер

број коментара 0 Пошаљи коментар