Приступачан програм: Квадратура круга - Три ратна друга (СЗЈ)

Један је Србин, други Бошњак, трећи Хрват. За време рата у Босни и Херцеговини борили су се на три различите стране...

Јанко, Амир и Станислав прошли су кроз пакао логора и изгубили део фамилије током рата. Данас су пријатељи које је, после рата, спојила иста судбина и сазнање да су губитак и бол исти код сваког човека без обзира којој вери и нацији припадао.

Јунаци новог издања емисије "Квадратура круга", аутора и уредника Бранка Станковића, поверавају нам колико је боравак у логору променио и урушио њихове животе, чему их је све научио али и колико су их патње и страдања довеле до прочишћења, оног унутрашњег...

Емисија "Квадратура круга" је у јесен 2018. закорачила у своју 17-у годину емитовања. Милионски аудиторијум суботом од 18.30 на Првом програму РТС-а и даље са несмањеном пажњом прати нове приче о људима који завређују медијску пажњу, нашу емпатију, подршку али и похвалу и дивљење.

Бранко Станковић, аутор и уредник емисије "Квадратура круга": "Пошто годинама бележим приче о људима који су се истакли племенитим или херојским делима, када су то приче о људској доброти и величини - део те енергије се спонтано пренесе и на мене. Често је преношење те енергије и узајамно. Многи од тих људи су ми улепшали и обогатили живот. Оно што сам научио од саговорника у мојим емисијама, током ових 17 година, је да нема бољег лека од доброг човека."

Уредник: Бранко Станковић

број коментара 0 Пошаљи коментар