Јутарњи програм

Протекла година била је веома динамична, када је реч о информационим технологијама. Нико и не сумња да ће се трка за новим техничким достигнућма наставити, али у ком правцу и шта можемо да очекујемо од 2018?

Студио 3 претворићемо у импровизовану судницу. Бићемо сведоци једног суђења, а демонстратори су студенти Правног факултета Универзитета у Београду, тачније део тима који је победио на међународном такмичењу у Загребу. Све о такмичењу и ономе што победнике чека у будућности, рећи ће нам они сами.

Уколико се понекад претера са храном и пићем, а таквих је прилика било претходних дана, признаћете, била би од користи једна детоксикација организма. Тако ћемо помоћи целом организму да буде здрав, а можда се решимо и неког вишка килограма. Шта онда јести и пити? Одговор ће нам дати Јасна Вујичић, нутрициониста.

Београд више деценија има репутацију метрополе која нуди најбољи провод и најбогатији ноћни живот у Европи. Како је настао тај феномен и како се развија?

Помало и у складу са празником, у гостима нам је трубачки оркестар Божидара Младеновића, који нам стиже из Свилајнца и има чиме да се похвали.

Уредник: Душко Николић
Водитељи: Драгана Косјерина, Далибор Жарић

број коментара 0 пошаљи коментар