Знање имање

Кухиње света су нам показале да у тањиру можемо да упознамо климу, географију и традицију једне земље.

Ако смо спремни да удружимо иновације и обичаје, онда идемо у занимљиву и укусима богату будућност. Зато у овом издању Знања имања говоре: Јован Лазаревић из села Кујавица код Шапца - како економија повећава хектаре лековитог биља и чему годи Ангелика. Борис Берисављевић - о пракси у производњи меса и млека у Канади. Миланче Милетић из Жупе - зашто је сир са пршутом освојио купце. Антоније Јовановић из Ариља докле је све стигло сушено воће у меду у дипломатском пакету.
 
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]