ТВ лица: Миња Субота

Емисија је снимљена у Бечу где је Миња Субота дебитовао као глумац у позоришној представи "Долче вита".

У богатој каријери музичара, и композитора, легендарни телевизијски аутор у осмој денији живота опробао се на позоришно сцени у "Мадлениануму" играјући себе. Представа је наишла на одличан одзив публике, а део у коме је Миња импровизовао додајући реплику младој колегиници Анки Гаћеши "Моја бака каже да се не мењате већ 50 година" увек изазива громогласан аплауз.

Тако је било и у Акцент тетару у Бечу где је паузу између пробе и представе искористио за шетњу по парку Белведере уз причу о томе како не посустаје, како је важно имати интересовања, али и дирљиву причу о супрузи Бранки без које је остао недавн, после складног заједничког живота, о томе како се помирио са великим губитком, о изложби њених слика коју припрема,али и о сећањима на то како је почела њихова љубавна прича, о Београду у време жипона, о једном фићи којим је стигао чак до Монака и малом грамофону који је био уграђен у тај ауто.

Дан је завршен у позоришту где је ансамбл представе "Долче вита" испраћен стојећим овацијама, а Миња Субота се дуго после тога стрпљиво фотографисао са обожаваоцима различитих генерација.

Аутор: Тања Петернек

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]