На веслу прича: Двојац без кормилара

Немања Ротар

Када се два човека разумеју и без мига, камоли гласа. Напор и жеља повежу дух и тело. И чамац лети. Гусари. Када неком твом петсто метара вођства изгледа не као победа, већ као ништа. И закључа се срце од бола. Па беспомоћан плуташ по широком Дунаву. А када природа проговори? Милина. Врати се назад. Да препознаш невреме.

Немања Ротар рођен је 1972. године у Панчеву. Романсијер је, приповедач и есејиста. Завршио је Филолошки факултет у Београду. Објавио је седам романа, збирку песама и књигу есеја. Добитник је стипендије Фонда „Борислав Пекић“ 2005. године. Превођен је на румунски и македонски језик. Члан је Друштва књижевника Војводине.

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/XYbkStsdpHo

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Миша Тимченко, Драган Антонијев, Игор Тимченко; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш“ 2018.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Панчево

број коментара 0 Пошаљи коментар