Srce zločina

Šta je sve potrebno uraditi da bi se od jednog traga sa mesta ubistva stiglo do presude? Radio - televizija Srbije od utorka, 24. septembra, na svom prvom programu emituje "Srce zločina" - igrano dokumentarni serijal koji se bavi temama iz crne hronike.

Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima.

Neki zločini su priča za sebe, a neki su poslužili kao povod za analizu sličnih situacija i problema koji dovode do nasilja, ubistava i drugih krivičnih dela.

Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.

Urednik emisije: Veljko Medić

Reditelj: Todor Popov

Od 24.09, utorkom u 22.00 na RTS 1

Sve epizode serijalaSrce zločina

Prethodne emisije

utorak, 08. okt 2019, 22:05

Policiji u Jagodini je 2013. prijavljen nestanak dva prijatelja. Poslednja poznata lokacija im je bio Kragujevac, gde im se gubi svaki trag. Pre nego što su obavestili inspektore ...

Srce zločina - Epizoda 2: Zločin zbog duga

pročitaj

utorak, 24. sep 2019, 22:00

Radio-televizija Srbije od utorka, 24. ceptembra, u 22.00, na svom prvom programu emituje "Srce zločina" - igrano dokumentarni serijal koji se bavi temama iz crne hronike ...

Srce zločina - Epizoda 1: Ubistvo maloletnika u Nišu

pročitaj

Sve epizode serijalaSrce zločina