Vojna akademija

U drugoj epizodi junaci serije susreću se sa svojim novim životom. Prvo jutro na Vojnoj akademiji svako od njih preživljava na svoj način, a svi zajedno ostavljaju tragove svog detinjstva iza sebe.

Strogost ambijenta i težina obaveza menja ih u jednom danu. Zimče (Tijana Pečenčić), Ris (Radovan Vujović), Klisura (Ivan Mihailović), Stošić (Bojan Perić), Džaković (Branko Janković), Šašvari (Dragana Dabović), Roksi (Jelisaveta Orašanin) jesu zanimljivi i jedinstveni kao pojedinci, ali ujedno stvaraju jedan kolektivni lik kadeta početnika. I pojedinačne ličnosti, kao i grupa, odlikuju se jedinstvenim šarmom mladosti i specifičnim humornim situacijama. Uslediće i susret sa roditeljima, koji su se okupili da ih vide u uniformi i da ih pozdrave... Biće mnogo iznenađenja i neočekivanih obrta, kako za roditelje, tako i za kadete...

U ostalim ulogama:
Ljubomir Bandović, Branislav Lečić, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Olga Odanović, Voja Brajović, Ivana Mihić, Dara Džokić, Mladen Nelević, Feđa Stojanović, Olivera Viktorović, Vlasta Velisavljević, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović i dr.

Pisac scenarija: Gordan Mihić
Reditelj: Dejan Zečević

Urednik: Mirjana Lazić

broj komentara 0 pošalji komentar