Oko: Predrag Mijatović

O reprezenztaciji nekad i sad, o tome kako je otvorio novu eru Reala iz Madrida i da li će posle Zidana Real napustiti i igrač, koga je Mijatović za 96 miliona evra doveo u Madrid, Kristijano Ronaldo?

Bilo je to pre tačno 20 godina. Juventus je treći put zaredom igrao finale Lige šampiona, Real Madrid je na titulu čekao 32 godine. Zidan je tada bio prva zvezda Juventusa ali Mijatović je bio prva zvezda Reala i njegovim golom Real Madrid je osvojio titulu prvaka Evrope koju je čekao još od 1966. i pobede nad Partizanom.

Da li je to početak nove ere Reala iz Madrida u kojoj se titule u Ligi šampiona osvajaju u serijama? Zbog čega je posle treće titule Zidan napustio Real i da li će to uraditi i igrač, koga je Mijatović za 96 miliona evra doveo u Madrid, Kristijano Ronaldo?

Da li je njegova prečka protiv Holandije metafora loše sreće koja je pratila fudbalsku reprezentaciju Jugoslavije i šta će, osim sreće biti neophodno reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji?

Kako je iz Španije vodio pokret otpora bombardovanju Srbije i Crne Gore i koliko je realno da se jednog dana vrati u Beograd?

Može li sebe ponovo da zamisli u Partizanu?

Autor emisije: Gorislav Papić

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]