Jutarnji program

Ni više od dvadeset godina od ratova u BiH i Hrvatskoj mnogi izbegli nisu uspeli da vrate imovinu, niti da reše stambeno pitanje.

U toku je jedan od brojnih projekata stambenog zbrinjavanja koje sprovodi Komesarijat za izbeglice i raseljena lica. Više detalja o samom konkursu, ali i o trenutnom stanju u Srbiji, kada je reč o izbeglicama, raseljenim, migrantima, reći će nam Vladimir Cucić, republički komesar za izbeglice i raseljena lica.

Škola prijateljstva na Tari jedinstvena je po tome što svi jedva čekaju jul i njen početak, raduju se učenju, a rastuže se na njenom završetku. I tako je već godinama unazad, otkako postoji ovaj jedinstven projekat humanitarne organizacije "Naša Srbija". Nešto više o školi i njenim polaznicima i njenoj misiji, saznaćemo od Nikole Kosovića, direktora "Naše Srbije".

Suvišno je i podsećati da je pravilna ishrana najbolji čuvar našeg zdravlja i da voće ima jednu od najvažnijih uloga. Na koji način je najbolje da se konzumira i šta je najbolje od sezonskog voća koje nam se sada nudi? Gošća Jutarnjeg programa je Jovana Srejić Ferluga, nutricionista.

Dva finala - fudbalsko i tenisko, biće glavne teme u pregledu štampe.

Etno-grupa Vrelo je jedinstven spoj etno muzike sa rok, fank, rege, tehno elementima i nastavlja i dalje da istražuje. Nastupaju na velikim evropskim festivalima i u klubovima, a ove subote i u Jutarnjem programu.

urednik emisije: Duško Nikolić
voditelj: Verica Bradić

broj komentara 0 pošalji komentar