Balkanskom ulicom: Nikola Đuričko

Ove nedelje i sledeće nedelje, gledaoci emisije Balkanskom ulicom, imaće priliku da nakon trinaest godina čuju razgovor Vesne Dedić i Nikole Đurička.

Nikola se prisećao šta se događalo u njegovom životu u proteklih trinaest godina i mogao se prisetiti samo lepih stvari, dobrih uloga i dragih ljudi.

Gledaoci će moći da čuju ko je lepši, a ko karakterniji glumac, Vojin Ćetković, Dragan Mićanović, ili Nikola Đuričko?

Nikola se prisetio svog prvog nastupa na Televiziji Beograd, kada je imao samo četiri godine i kada su gledaoci Televizije Beograd, uz njegovo ubadanje konca u iglu ispratili 1973. godinu.

U emisiji pre trinaset godina je rekao da je njegova omiljena pesma Stani, stani Ibar vodo, a ovom prilikom njegove omiljene u akustičnoj verziji je izveo Vukašin Brajić.

Autor: Vesna Dedić

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 14. apr 2019, 23:10) - Georgiev Violeta [neregistrovani]

Balkanskom ulicom

Sve pohvale za emisiju.
Molim vas da razmislite i pozovete u goste jednu sjajnu damu koja zivi u Beogradu,koja je potpukovnik u penziji a ima sjajan glas NENA IVOSEVIC.
S postovanjem

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]