Oko: Erdoganova gola istina o ubistvu Kašogija

Turski predsednik je izjavio da je ubistvo novinara isplanirano, ali nije potvrdio da je telo pronađeno raskomadano u bunaru.

Iako je najavio da će pred parlamentom reći golu istinu o ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija, turski predsednik danas nije izneo mnogo detalja o ovom slučaju. Potvrdio je da je ubistvo planirano i nije abolirao u svom obraćanju parlamentu Saudijsku Arabiju. Svetski mediji prenose da je Kašogijevo telo raskomadano i pronađeno u bunaru. 

U Oko magazinu saznajte šta je sve Erdogan rekao parlamentarcima, dokle je stigla istraga o ubistvu novinara, kako su reagovale vlasti Saudijske Arabije, a kako Nemačka i SAD.

Pogledajte i intervju sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom. Saznajte da li Gaspromnjeft proizvodi gorivo jednakog kvaliteta za sva tržišta, kao i koje bi nam računanje vremena više prijalo, zimsko ili letnje. 

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Magazin Oko Magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]