Jutarnji program

Jeste poslednji dan praznika, ali mnogo je razloga da ga provedete u dobrom raspoloženju. Najpre, raspust je produžen, a po svemu sudeći, veći deo "produžetka" biće vedar i sunčan. Takva nam je i ova nedelja. Budimo se uz veštine Nikole Jokića i pratimo šta će u Šarlotu pokazati svetu.

Proverićemo ko na Kosovu i Metohiji ima razloga da praznuje. Priština obeležava godišnjicu proglašenja nezavisnosti, a Beograd ukazuje na sve poteze koji ometaju dijalog i noramlizaciju. Ima li tačaka u kojima bi stavovi mogli da se približe, pitamo Dalibora Jevtića, ministra za povratak i zajednice u ostavci.

Obišli smo selo sa jednim stanovnikom kod Kuršumlije, ali i selo sa brojnijim stanovništvom, ali jednom srpskom porodicom na Kosovu i Metohiji.

Zakon dozvoljava da se žalite ako niste zadovoljni uslugom. Ipak, praksa retko vraća novac od molerskih, frizerskih i kozmetičarskih usluga. Kada je vreme da reagujete?

Za ideju za dobar biznis uvek je pravo vreme. Jednu takvu, ukusnu, poredstavljamo vam jutros.

Naučićemo i nova pravila parkiranja u Beogradu i kako da ogrebemo parking mesto u Čačku.

Pravo sa Kilimandžara u studio nam, sa vodičem, dolazi Ivan Stevanović. Momak koji je svoju poruku za decu obolelu od raka morao da pošalje sa vrha.

Budimo se od 6.00

Voditelj Nada Gogić

Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar