Jutarnji program

Prizore udesa kod mesta Barlovo nije bilo lako gledati ni sa nekoliko stotina kilometara udaljenosti. Kako je izgledalo na licu mesta?

Koga su spasavali prokupački policajci dok su utrčavali u zapaljeni autobus, i kako je jedan od njih obilaznim putem, tek nakon što je zbrinuo povređene, stigao do tek rođene ćerke? Dolaze nam policajci iz Policijske uprave u Prokuplju.

Od 1980. godine, 4. maj je godinama bio jedan od najtužnijih dana u godini. Kada smo zaboravili šta se desilo u 15.05 pre 39 godina? Čega se danas sećamo: Josipa Broza, ili načina na koji smo ga voleli i slavili?

Ko kvari odnose Srba i Albanaca i u Srbiji? Da li je slučaj iz Borče rešen, ili je samo otvorio Pandorinu kutiju pitamo Dema Berišu, predsednika Matice Albanaca u Srbiji.

Prve biometrijske pasoše građani u Srbiji dobili su pre deset godina. Znači da sada treba da ih menjaju. Jesu li se, kako izgleda, toga svi setili istovremeno i da li gužve na šalterima usporavaju izdavanje putnih dokumenata, reći će nam Dušica Babić iz Uprave za upravne poslove MUP-a Srbije.

Posle desetodnevne pauze od posla, proveravamo da li je ponedeljak najdepresivniji dan u nedelji, ima li žena - lovac posebne veštine ili privilegije u šumi, kao i kako izgleda e- čobanin. Upoznajemo pastira koji svoje stado nadgleda iz inostranstva.

Uz staru muziku se razbuđujemo, a nove muzičare upoznajemo na kraju emisije. Elektromatik nam predstavlja svoj album.

Vidimo se u 6.00
Voditelj emisije: Nada Gogić
Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar