RTS ordinacija

Poslednja emisija "RTS ordinacija" u ovoj sezoni biće kao i uvek korisno nedeljno druženje. Na početku zdrava jela priprema pevačica Ivana Jordan, a kao i uvek pomaže joj voditeljka Marija Popović. Biće razrešene zablude o demenciji, a na karaju "Vi pitate" dermatologa ono što vas zanima o problemima kože.

U bloku Hrana kao lek, zdrava jela pripremaju pevačica Ivana Jordan i voditeljka Marija Popović. Videćete kako se lako i brzo može skuvati prolećni ručak od svinjetine i jedan neobičan sos, ali i tart od voća koji je zdravija verzija slatkiša koji se ne peče i ne koristi se brašno. Svoju ocenu daće i nutricionista Ana Todorović.

Istine i zablude biće o demenciji. Saznaćete da li mlađi ljudi mogu patiti od demencije, koji su prvi simptomi na koje bi trebalo reagovati, koje bolesti dovode do nje, kao i da li neki lekovi izazivaju pojavu demencije. Sve će razjasniti neurolog, prof. dr Elka Stefanova iz Kliničkog centra Srbije.

Ove nedelje na vaša pitanja iz oblasti dermatologije odgovora dr Dušan Škiljević, dermatolog iz Kliničkog centra Srbije. Saznaćete kako prepoznati ozbiljnu promenu na mladežu, kako se mladeži mogu operisati, da li su tetovaže opasne, kako se mogu rešavati strije kod tinejdžera, koje su nove metode lečenja psorijaze i još mnogo toga.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Nova polusezona vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, od marta 2019 osvežena je novim sadržajima. [ detaljnije ]