Jutarnji program

Pre svečanog otvaranja i pre prvih putnika, ovoga jutra prolazimo novom deonicom auto-puta kroz Grdeličku klisuru. O tome koliko je izazova ostalo iza putara, i koliko su kilometri od danas kraći, razgovaramo tokom Jutarnjeg programa.

Ko je od nas dovoljno mlad za novi, povoljni kredit za  poljoprivrednike? Koje još uslove treba da ispunimo, pitamo ministra  Branislava Nedimovića.

Imamo predlog i za one koji bi u muzej. Od daleke prošlosti do, samo  naslućene budućnosti, od doživljenog do izmaštanog, od religije do  nauke... Izaberite svoj put kroz Noć muzeja.

Tokom prethodnih nedelja upoznali smo "Generaciju Z". Sada ćemo videti  kako repuju. Dolazi nam i o svojim utiscima iz serije govori  mladi  glumac Nenad Petrović.

Na vozove i pruge se žalimo često, ali pravo na odštetu nema mnogo nas.  Jesmo li prema Železnici stroži nego što zaslužuje?

 U kakvoj su vezi bebe i praznici, to proveravamo u Predrasuđivanju.

Bili smo na vatrogasnoj obuci za konobare, a čućemo i kako zvuči muzika  iz "Lifta".

Za navijanje i glasanje pripremamo se do 21 sat. Tada bodrimo Nevenu na  Evrosongu. Ovog jutra proveravamo da li je ona spremna za finale i na  kakvu podršku u Tel Avivu može da računa.

Voditelj Nada Gogić,  urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar