Jutarnji program

Ne treba vam "Dan mladosti" da biste se osećali praznično i mlado. Ali, ako vam ipak nedostaje, nudimo podsećanje na sletove, parade, pionirske marame i štafete. Kome je i dalje 25. maj Dan mladosti?

Sa kakvim porukama se iz Beograda politički predstavnici Srba vraćaju na Kosovo i Metohiju? Kakve su savete dobili, a šta sa terena preneli predsedniku Vučiću? O čemu brinu i kakve izazove narednih dana očekuju,pitamo Srđana Vulovića, predsednika Opštine Zubin Potok i poslanika Srpske liste Slavka Simića.

Svi bismo mogli da budemo humani ako nas neko na pravi način podstakne. Zato jutros govorimo o kreativnim humanim akcijama. Kako se bolesnoj deci pomaže koračanjem, a kako deci u Zvečanskoj šišanjem? Počinju prijemni ispiti za buduće srednjoškolce u specijalizovanim školama. Gde je najveće interesovanje i koliko je teško izabrati pravu školu? Da li je jednostavnije i jeftinije izabrati pravu haljinu za maturu?

Proveravamo kome smete da poverite svoj auto i sebe kada niste sigurni da možete sami da vozite. Vozimo se sa sigurnim vozačima.

Budimo se uz Drinu, sklapamo košarkašku reprezentaciju, vežbamo sa Draganom Dabović i upoznajemo najstarijeg "difovca" u Srbiji. Videćete kako izgleda diplomski ispit kad posle pauze od 7 decenija ipak odlučite da dovršite studije?

Da pušenje ubija-znamo. Jutros u Predrasuđivanju proveravamo da li smo na meti i ako nismo pušači. Koliko je opasno pasivno pušenje i šta je "treći dim"?

Budimo se uz slike iz svakog kraja Srbije i muziku za svačiji ukus.

Čekamo vas u 6.00.
Voditelj Nada Gogić
Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić.

broj komentara 0 pošalji komentar