Jutarnji program

Ako 26. maj do sada niste zapamtili po nečem važnom, ova nedelja nudi vam takvu priliku. U Jutarnjem programu razgovaramo sa onima koji će ovaj datum pamtiti zauvek.

Kako se prvih sati Bitke na Paštriku sećaju oni koji su u njoj učestvovali i pobedili čućemo oko 7.30.

Evropljani će današnji dan pamtiti po odluci koju će na izborima doneti. Najveći broj članica EU glasa baš danas. Šta oni očekuju od izbora, a čemu se mi nadamo? Proveravamo i kako protiču prvi sati glasanja u Ambasadi Hrvatske u Beogradu.

Kraj maja vreme je velikih odluka za osmake. Onima koji se dvoume u vezi sa dualnim obrazovanjem, jutros nudimo dodatna pojašnjenja.

Proveravamo šta su tačno "zelene površine" i upozoravamo da, od sutra, i ako imate dilemu da li ste zakoračili "u zelenu ", kaznu od 25000 dinara morate da platite. Kako Komunalna policija objašnjava razloge za strože kazne?

Početak takmičenja na Rolan Garosu označava i početak velikog nadanja za navijače u Srbiji. Jesu li nam očekivanja od Pariza i tenisera realna?

Kako izgleda posao iz mašte i zašto je baš Ana Kostadinović izabrana da ga radi? Posle prve ture po Srbiji, a pre detaljnih opisa svih destinacija koje obiđe, govori nam o tom šta mi imamo od njenog posla iz snova.

Za prelazak iz snova u javu u "Zaletištu" predlažemo ideje za dobar biznis, ali i upoznavanje sa rogatim rekorderom teškim 1710 kilograma.

Vidimo se u 6.00

Voditelj: Nada Gogić
Urednici: Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar