Bez izlaza

Huan de los Santos, bivši policajac iz Paragvaja, na tajnom zadatku spreman je da sruši najveći narko kartel u Latinskoj Americi, međutim gubi sve; njegova žena i deca brutalno su ubijeni u hladnoj mračnoj noći i sa njima nestaje njegova volja za životom. (No Way Out, 2015)

Te noći je i sam teško ranjen. U unutrašnjoj i spoljašnjoj borbi sa svojim demonima, Huan mora da pobedi i spase nevine ljude. Besan i očajan, on je spreman da preuzme bilo koji posao kako bi ublažio svoju patnju.

Huan počinje da pere sudove u glamuroznom noćnom klubu gde uskoro nastaje haos. Novi smrtonosna droga, kombinacija kokaina i ekstazija, širi se na sever, praćen trgovinom ljudima i mafijom, a klub Velvet postaje epicentar svega.

Anhela je jedan od zarobljenika u šemi trgovine ljudima. Huan je sreće i pokušava da je spasi od njene smrtonosne sudbine. U svojim naporima da pobegne od mafije, Huan susreće i dvoje male dece, Mariju i Noa, koji su odrasli na ulicama opasnog kvarta. Njih dvoje se pridružuju Huanu i Anheli u neverovatnoj avanturi sa neverovatnim preokretima.

Martin, takođe bivši policajac na tajnom zadatku, doći će u pomoć svom prijatelju Huanu...

Uloge: Hektor Ekavarija, Deni Treho, Estelja Voren...

Režija: Hektor Ekavarija

broj komentara 0 pošalji komentar