SAT: Patrola do Crne Gore

Ekipa emisije SAT ponovo je na putu. Ovoga puta vode vas u Crnu Goru, tačnije u Bar.

Odlučili su se za standardni pravac preko Zlatibora, Nove Varoši, kanjona Morače, Podgorice, Skadarskog jezera i tunela Sozina. Videćete gde će sve biti zastoja i dugog čekanja, koji delovi puta su oštećeni i gde treba obavezno smanjiti brzinu, gde vredi napraviti pauzu i koje su alternative ako hoćete da izbegnete gužvu.

Prava ekskluziva jeste što su imali priliku da uđu na gradilište crnogorskog auto-puta odakle ćete videti neverovatne snimke.

Kao i obično, detaljno pokazuju destinaciju, kao i sve zanimljivosti koje možete da doživite ako se odlučite da letujete u Baru.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 14. jul 2019, 19:07) - Milan [neregistrovani]

Put

Vratio se iz Crne Gore upravo. Na granici je dovoljan samo lična karta a za decu zdravstvena.
Putevi u CG dobri do odlični. Zbog zastoja tj radova bolje je krenuti i Srbiju proći noću kada je slab saobraćaj.
Pažnja za CG dosta saobraćajne policije, vozite po propisima.

(nedelja, 14. jul 2019, 17:19) - Stefan [neregistrovani]

Licna karta ili pasos

Zanima me da li granica sa crnog gorom zahteva upravo pasos kao sto ste rekli ili moze da se predje i sa licnom kartom?

Sve pohvale za patrolu.

(nedelja, 14. jul 2019, 14:08) - Petar [neregistrovani]

Pohvale

Naravno,pohvale za patrolu. Evo na kraju ste komentarisali ono na sta se ja zalim svima u zadnjih nekoliko godina kad idem u Crnu Goru a to su ogranicenja. Mogli bi sledecom prilikom da napravite razgovor s njihovim ministrom saobracaja i trazite objasnjenje zbog cega na tako dobrim,bezbednim,novin putevima mora da se vozi 50 ili 60. Nije da se zurim negde ali je zaista neizdrzivo

(subota, 13. jul 2019, 22:11) - Slobodan [neregistrovani]

Bijeljina

Može i kako patrola do Dubrovnika preko BiH

(subota, 13. jul 2019, 11:46) - Boban [neregistrovani]

Letnje patrole

Povodom ove epizode,koja je na žalost kao i ostale došla kasno,da kažem da sam se upravo vratio tim pravcem i da je toliko zastoja zbog radova da se ne isplati ići ovim pravcem makar za one ljude koji idu iz pravca jugoistočne Srbije.Za njih je boje preko Kraljeva i Novog Pazara. Radovi su oko Požege (gde je i put u veoma lošem stanju ) i na Zlatiboru. Ako se uz to ide preko dana i po vrućini,možete da zamislite kakav je osećaj stajati u nepreglednoj koloni.( stvarno je neverovatno da iz godine u godinu radovi se izvode u sred sezone !!!! ). Na graničnom prelazu Gostun nije bilo gužve kada sam prelazio ali je i dalje gorak osećaj da taj prelaz izgleda lose i sa oštećenim i uskim kolovozom.U Crnoj Gori put izgleda veoma dobro.Ne znam da li će neko videti ovaj tekst ali se nadam da sam barem nekom pomogao da sagleda situaciju i odluči da izbegne ovaj pravac. U svakom slučaju,svima koji idu na put želim srećan put i svako dobro.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]