Oko: Ponovo osvojeno zlato

Odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je tutulu evropskog šampiona!

U dramatičnom finalnom meču, na domaćem terenu, ponovo je savladana ekipa Turske. Odbojkašice Srbije tako su potvrdile dominaciju na evropskoj sceni. Lavovska borba i čelični živci srpskih reprezentativki bitno su uticali na ishod meča. A koliko je peti set bio presudan? Da li je odlučujući korak do pobede bio taktički potez u petom setu? Koliko je očigledna "ruka selektora"?

Da li su tri zlatne medalje odbojkašica (dve evropske i jedna svetska) potvrda da se može govoriti o srpskoj školi odbojke? Koliko uspesi odbojkašica mogu biti podsticaj za generacije koje dolaze?

Gosti emisije: Željko Tanasković, nekadašnji reprezentativac, Mirjana Musulin, trener odbojkašica "Železničara" iz Lajkovca i Miloš Krivokapić, sportski komentator RTS-a.

Proveravamno i kako se Beograd priprema za doček najboljih evropskih odbojkašica - Sunčica Maksimović prenosi atmosferu sa čuvenog balkona.

Emisiju vodi Dragana Ignjić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]