Bunt rok festival

U trećoj kvalifikacionoj emisiji četvrtog Bunt rok festivala predstavljaju se bendovi Centipedes, Lion Haze & Saborci i Rampa (Radioaktivna melodija Pančeva). U revijalnom delu programa nastupiće sastav Crveni Karton. Frontmen ovog benda, Stevan Pavlović, jeste i gostujući član žirija.

 

Pored stalnih članova žirija, Maje Cvetković (E-Play) i Vukašina Markovića (Irie FM), ove nedelje bendove će ocenjivati i Miša Aleksić (Riblja Čorba) i Ana Milićević ispred RTS-a (odgovorni urednik kanala RTS Muzika).

I ove godine prvoplasirane bendove čekaju vredne i raznovrsne nagrade. SAE Institut je svetski priznata škola audio inženjeringa, ali i svih ostalih medija, od filma, preko animacije, do gejminga.

Od ove godine su i oni partneri BRF-a. Odlučili su da pomognu nagradom koju će dodeliti nekom od finalista, a reč je o snimanju u studiju, sa odličnom opremom i vrhunskim profesionalcima iz oblasti audio produkcije.

Kao i svaki put saznaćete koji će to koncerti i događaji na domaćoj rok sceni obeležiti nedelju koja je pred nama. Naši stalni saradnici u promovisanju alternativne muzičke scene iz nedelje u nedelju jesu SubBeerni centar, Fest i mnogi drugi. Svi oni uvek imaju spremna iznenađenja za gledaoce Bunt rok festivala.

Autor festivala: Branka Glavonjić
Voditelji: Boris Bakalov, Milica Marković i Igor Gimboš
Novinar: Katarina Vujović
Reditelj priloga: Jovan Bačkulja
Reditelj emisije: Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar