EXIT 2018: Alice Merton

Zvezda u usponu Alice Merton stiže na ovogodišnji EXIT festival u nedelju, 15. jula! Njen fenomenalni singl "No Roots" snažno je odjeknuo Evropom i bio jedan od apsolutnih hitova protekle godine, a ova mlada devojka revnosno je počela i svoje osvajanje ostatka muzičog sveta.

Nakon što je pokorila top-liste u Austriji, Švajcarskoj i drugim zemljama i dostigla platinasti tiraž u Nemačkoj, njen singl našao se i na vrhu poznate američke Bilbord top-liste u kategoriji Adult Alternative Songs, te je time postala prva solo muzičarka kojoj je ovo pošlo sa rukom od Adel!

Harizmatična i autentična Alice upotrebila je upravo svoju ličnu priču kao osnovu za njen popularni singl. Odrastajući u Kanadi, zatim u Nemačkoj i Engleskoj, vodila je "nomadski život", a usput je počela sa časovima pevanja i klavira. Tokom godina, razvila je i svoj talenat kao tekstopisac i počela da sanja o umetničkoj i muzičkoj karijeri. Ovaj san je i ostvarila nakon što je osnovala sopstvenu izdavačku kuću i predstavila svetu svoj specifičan zvuk! Osim nastupa na EXIT-u, ljubitelji ove talentovane devojke mogu u ovoj godini da očekuju i njen album prvenac, a do tada mogu da uživaju u numerama sa EP-a "No Roots".

broj komentara 0 pošalji komentar