Provetravanje

Košarkaška sekcija ETŠ "Rade Končar" već nekoliko godina osvaja najviša sportska priznanja. Krunu dobrog timskog rada predstavlja učešće na Svetskom školskom prvenstvu u Estoniji.

O tome kako je izgledalo to prvenstvo, sa kakvim pravilima su se tamo suočili i šta za njih znači košarka - govoriće Miloš Pešut, Nikola Jančić i Emir Kurtiševski. U emisiji će se predstaviti i bend PPT. Formirani na različitim muzičkim pravcima, članovi ovog benda stvaraju muziku koja ih zabavlja, pesme nastaju uglavnom na probama, a bavljenje muzikom doživljavaju kao antistres terapiju. Da studiranje ne predstavljaju samo predavanja, kolokvijumi i ispiti, govori primer strudenata Mašinskog fakulteta u Beogradu. Oni su u okviru projekta "Drumska strela" dobili priliku da praktično primene znanje koje stiču na fakultetu. Kako izgleda pravljenje formule 1, po čemu se ona razlikuje od prave formule i gde se takmiče sa svojim formulom - govoriće Igor Gočanin i Vanja Hasanović.

Saradnici: Kristina Filipović, Anja Conev, Sara Stanić, Ana Jovičić, Jana Petrović, Mateja Maksimović, Bogdan Car, Stefan Jovčić, Luka Vukšić, Filip Radojević

Urednik: Blaženka Bijelić
Novinar saradnik: Višnja Pečenčić
Montažer: Zorica Blagojev
Reditelj: Milica Soldatović Mikić

broj komentara 0 pošalji komentar