Olimpijski krugovi

Anja Crevar nije talentovana samo za plivanje, sport u kome je pre desetak dana osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Odlično se snašla i u ulozi voditeljke emisije "Olimpijski krugovi" koja se emituje danas.

U 130. izdanju videćete kako su odbojkašice proslavile osvajanje titule Svetskih šampiona, ko je sve od naših sportista došao do medalje na Olimpijskim igrama mladih i kako je Novak trijumfovao na Mastersu u Šangaju.

U sredu je u Beogradu obeleženo 50 godina od osvajanja prve zlatne olimpijske medalje vaterpolista Jugoslavije. Ekskluzivni snimci iz Meksika 1968. vratiće nas u prošlost i podsetiti na pobedu u finalu nad Sovjetskim Savezom.

Olimpijski komitet Srbije animirao je mlade da učestvuju u Evropskoj nedelji sporta i dao je svoj doprinos na humanitarnom Sportskom bazaru.  

Anja Crevar je pošla stopama naših reprezentativki u taekvondu Tijane Bogdanović i Milice Mandić, kao i odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, koji su prethodnih meseci bili ispred kamere u ulozi voditelja "Olimpijskih krugova".   

broj komentara 0 pošalji komentar