Bunt

U rubrici Bunt Retroaktiv otkrivamo vam koji su to film, strip, spot, knjiga i muzika uticali na sazrevanje Mladena Miljuša, osnivača benda Sharkes, Snakes & Planes-a, koji će 23. novembra održati koncert u klubu Garaža, zajedno sa Đorđem Miljenovićem.

Predstoji nam još jedna uzbudljiva koncertna nedelja, i emisija Bunt je, kao i uvek, tu da skrene pažnju na važna dešavanja na sceni.

U decembru, u Hali sportova "Ranko Žeravica", održaće se koncert švedske indi grupe Mando Diao, ispred koje će nastupiti pobednici prvog Bunt Rok Festivala - sastav Dingospo Dali.

Ko su današnji heroji mlađih generacija i šta je bunt umetnika danas - teme su o kojim smo razgovarali sa pesnikom Markom Tomašem.

Gost ovog izdanja Bunta je i pijanista i pesnik Aleksandar Jovanović - Šljuka, sa kojim smo razgovarali o muzici, improvizaciji i njegovom solo albumu "Iluzija".

Ove nedelje stanje na Top Listi Bunt je znatno izmenjeno. Saznajete kako su vaši glasovi uticali na raspored na listi, i koji novi predlozi su se našli u daljoj konkurenciji za hit novembra meseca.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar