Ovo je Srbija

Povodom 8. marta naši reporteri posetiće četiri kraljevačke "heroine običnog života" koje su se dokazale u svojim profesijama ili pokazale veliku humanost.

Pratimo situaciju sa poplavama i koje je rešenje za podzemne vode u naselju "9. maj"  u Nišu, da li je porastao vodostaj Toplice i kako se kraljevački stadion našao pod vodom. Kako se u Beloj Palanci i Pirotu snalaze sa vodom za piće, pošto je još uvek nas snazi zabrana.

Matičarka iz Svrljiga svakodnevno obilazi četiri sela. Saznaćete i kakav je položaj žena u društvu i na tržištu rada o čemu će se govoriti u Lučanima.

Slobodnoj zoni Pirot održaće se prezentacija rezultata projekta "Znanjem do posla" koju finansiraju Švajcarska agencija i Vlada Srbije. U ovoj firmi zaposleni su mladi koji su bili na obuci.

Jedna od naših najpoznatijih vokalnih grupa "Konstantin" iz Niša, održala je 5 koncerta u Velikoj Britaniji. Tamo su bili gosti Srpske pravoslavne crkve koja je i organizovala njihove nastupe.

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednici emisije: Vesna Manojlović i Gordana Petrović
Voditeljka: Zorana Koršoš Nikolić
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva:
 Gordana Jakovljević 

ovo_je_srbija@rts.rs 

broj komentara 0 pošalji komentar
Ovo je Srbija Ovo je Srbija

Autor:
RTS

Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna uključenja sa terena. [ detaljnije ]