Luda noć

U četvroj epizodi nove sezone muzičkog šou programa "Luda noć" novi takmičari i gosti podsetiće nas kako je izgledala muzička scena nekoliko decenija unazad.

Šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima: sa jedne strane Marko Kon, Bojana Stamenov i Žak Houdek, a sa druge Goca Tržan, Željko Vasić i Jelena Galonić ("Zana"). Specijalni gost je Dejan Petković. Luda noć Luda noć

Iz emisije u emisiju naši takmičari zajedno sa voditeljima pokazuju svoje glumačke i pevačke sposobnosti. Njima će se na sceni pridružiti i plesna grupa koja svojim koreografskim numerama kreira poseban ambijent. Uz revijalni bend "Luda noć" i Narodni orkestar RTS-a muzika se izvodi uživo, a pevaće se pesme i zabavne i narodne muzike.

Luda noć Luda noć

I ove nedelje očekuju vas sjajni glumačko voditeljski parovi Dragana Kosjerina - Marko Živić i Marija Veljković Milovanović - Gordan Kičić.

Luda noć Luda noć

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

"Luda noć", nedeljom na Prvom programu RTS-a od 21.00!

Luda noć Luda noć
broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 15. apr 2018, 21:43) - Ljiljana [neregistrovani]

Fantasticna nic

Neverovatno lepo uradjena emisija u svakom pogledu.Hvala vam sto ste nas vratili pred tv-e ekrane.Muzika nas oplemenjuje uz divne voditelje i goste ja provedem i jedva cekam ovu fantasticnu noc.