Znanje imanje

Ekipa Znanja imanja ove nedelje donosi priču iz Surduka.

Seoski pašnjak je oaza za krave i mangulice, a domaćinima inspiracija za izradu čuvenih sremačkih specijaliteta. Iz kićenog kućerka u Sremu pošli smo i putem nastanka vune: od ovce do tkanice. Na Sajmu poljoprivrede upoznali smo proizvođače tradicionalne i biološki vredne hrane, a videćemo kako jagode i pasulj napreduju u jednoj urbanoj bašti u srcu Beograda.

Urednik Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari Jelena Vukobrat, Dragana Popov

broj komentara 0 pošalji komentar
Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]