Znanje imanje

Emisija "Znanje imanje" tragom vinskog puta jedne stare vojvođanske sorte Malbek, koju su domaćini vratili iz Argentine, obrela se u Vinskom dvoru.

U subotičkoj peščari, gde kako kažu greju dva sunca, proizvode se biološka vina, a nedaleko na Majkinom salašu turistički magnet je gazdinstvo na kome se uzgaja sve što gosti mogu odmah da probaju. Novina su bio sokovi od višnje i jabuke sa ukusima cimeta i đumbira.

Istraživali smo zašto se svake godine povećava broj proizvođača industrijske konoplje i kako bi promena postojeće zakonske regulative omogućila veće prihode domaćinima ali i državi.

Reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na Balkanskom šampionatu u vožnji zaprega, gde su se ocenjivali dresura, maraton i preciznost u vožnji. To nam je bio povod da prikažemo uticaj životinja, posebno konja, i prirode na razvoj dece. Predstavićemo vam harmoniju u prirodi za koju su zaslužni članovi "Dečije filharmonije" najmlađeg koncertnog orkestra u regionu.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić

broj komentara 0 pošalji komentar
Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]