Kvadratura kruga: Mali-veliki ljudi, treći deo

Osmeh se, najzad, vratio na lica malih- velikih ljudi Milije i Milice Jelić iz sela Radobić kod Mionice, koje je život naterao da prerano odrastu.

Milija Jelić, mali-veliki čovek

Tačno pre deset godina ekipa emisije Kvadratura krauga snimila je priču o Miliji Jeliću iz Radobića kod Mionice, dečaku kome je život uskratio mnogo toga, pre svega detinjstvo kakvo ima većina dece u Srbiji.

Milija je sa devet godina preuzeo brigu o kompletnom domaćinstvu, bolesnom ocu, mlađoj sestri i stoci o kojoj je on jedini vodio računa. Posle te priče Milijin život se, zahvaljujući plemenitim ljudima, potpuno promenio.

Milija danas ima 23 godine, završio je školu, zaposlio se, postao pravi domaćin, a pre nešto više od mesec dana se oženio. Ekipa emisije Kvadratura kruga prisustvovala je tom važnom događaju u njegovom životu i sve to zabeležila kamerom...

Životi Milije i Milice Jelić izmenili su se za samo mesec dana, zahvaljujući nesebičnim ljudima, koji su u životu osim množenja i sabiranja, naučili i deljenje.

I podelili su, mnogo toga, sa Milicom i Milijom i pokazali im da više nisu sami, ostavljeni i zaboravljeni.

Uz sve to, olakšali su im i život, koji je na njihova nejaka pleća natovario prevelik teret... Na koji način, saznaćete u novom izdanju Kvadrature kruga koja se od emituje ove subote .

broj komentara 0 pošalji komentar