RTS ordinacija

U RTS ordinaciji i ovog vikenda očekuju vas zdrave i korisne priče. Dragana Katić otkriće vam kako je psihički prebrodila gubitak roditelja i zašto se obratila psihijatru. Razjasnićemo zablude o žuljevima, a stručnjak iz oblasti anatomije će vas naučiti kako sami sebe možete pregledati.

Prva tema RTS ordinacije biće psihička borba sa bolom koji se pojavi nakon gubitka voljene osobe. To je po statistikama događaj koji ljudima izaziva najveći stres. Draga Katić, voditeljka, iskreno će govoriti o tome kako se nosila sa tugom kada su joj roditelji umrli. Psihoterapeut, dr Zoran Milivojević, objasniće da li je dobro tugovati, kako se pravi razlika između tuge i depresije i još mnogo toga što može da koristi.

Istine i zablude biće o žuljevima. Doktor Miloš Stanojević, podolog - specijalista za stopala, naučiće vas kako se boriti sa žuljevima, šta se radi kada se pojavi kurije oko, da li je zabluda da bi trebalo bušiti vodeni žulj i još mnogo toga.

U Ordinaciji ćemo učiti kako sami sebe možemo pregledati, a sve će objasniti i pokazati dr Slobodan Kapor, stručnjak iz oblasti anatomije. Saznaćete šta znači kada pulsira stomak, a šta kada muškarcu opadnu dlake na potkolenicama, da li je bolje da otečeni limfni čvorovi bole ili ne itd.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]